Terug

15 euro kortingscode roddelpraat10

Reparatie

 
Reparaties

Heeft je product last van een technisch defect? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom lossen wij het defect graag voor je op. 

Stap 1.

Kijk op onze garantie pagina of je recht hebt op garantie. Twijfel je of je garantie hebt? Mail ons dan direct en wij helpen je graag verder.

Stap 2.

Heb je recht op garantie? Download dan het reparatieformulier en vul deze volledig in. Geef een duidelijke klacht omschrijving. Hiervoor geldt, beter teveel dan te weinig. (Heb je een PDF reader geïnstalleerd, zoals Adobe Acrobat, dan kun je het formulier digitaal invullen).

Stap 3.

Print het reparatie formulier uit en voeg deze in het pakket. Heb je geen printer thuis? Vul het formulier in en mail deze naar [email protected]

Stap 4.

Stuur je toestel terug naar het onderstaande adres. Gebruik onze doos om het product terug te sturen. Dit is wel zo makkelijk, maar ook duurzaam. Let op dat je de doos goed inpakt en lever deze af bij een PostNL servicepunt. Je krijgt dan een Track-and-Trace code. Bewaar deze goed. Zo kun jij en eventueel wij, de retourreis op de voet volgen.

Het risico voor het insturen van een pakket ligt bij de verzender. Wij adviseren altijd om een defect toestel (afhankelijk van de waarde) verzekerd én aangetekend te versturen. Zorg voor een goede en veilige verpakking die niet al te veel opvalt. 


Mobielalsnieuw.nl – service center
Ooievaar 9
4533 EA Terneuzen

Status van je reparatie

Na aankomst van je mobieltje op ons service center streven wij om binnen 5 werkdagen de reparatie te behandelen. Mocht dit onverhoopt toch wat langer duren, dan stellen wij je hiervan tijdig op de hoogte. Mocht je na 7 werkdagen nog geen status update hebben ontvangen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Terugzending

Het product wordt na reparatie kosteloos teruggezonden. Na verzending krijg je altijd een bevestiging en een Track-and-Trace per mail.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mobielalsnieuw.nl 8.7 / 10 - 45 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen