Terug

15 euro kortingscode roddelpraat10

Lifetime Warranty

Mobielalsnieuw.nl gelooft dat telefoons veel langer mee kunnen dan de standaard van 2 jaar. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, bieden wij Lifetime Warranty - een levenslange garantie voor je telefoon.

Wat wordt gedekt bij deze garantie?

Deze garantie dekt defecten van producten die in normale omstandigheden gebruikt worden. Wat niet gedekt wordt, is de schade die is opgelopen door slijtage of een ongeval. Meer informatie over wat onze garantie dekt vindt u op deze pagina.

Hoe activeer je de Lifetime Warranty?

Om van onze Lifetime Warranty gebruik te maken, moet u het product binnen 14 dagen na aankoop registreren. Het online registreren is eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag. Na registratie sturen wij u een digitaal Lifetime Warranty certificaat. Bewaar dit bewijs goed! Houd er rekening mee dat u een origineel exemplaar van het aankoopbewijs moet bewaren en uploaden om een claim te kunnen indienen.

Alleen de oorspronkelijke koper of eigenaar die het product heeft aangeschaft en heeft geregistreerd zoals vereist, heeft recht op deze levenslange garantie. Deze garantie is niet overdraagbaar.

Registreer je aankoop nu!

Wat te doen als er iets met je product misgaat?

Als u een probleem ondervindt met uw product neem dan contact met ons op. Om aanspraak te maken op Lifetime Warranty, heb je het originele aankoopbewijs en je Lifetime Warranty Certificaat nodig.

Standaard 24-maanden garantie

Voor alle hardware producten bij Mobielalsnieuw.nl geldt standaard 24 maanden garantie. Hiervoor hoef je het product niet te registreren. Bewaar hiervoor uiteraard wel het aankoopbewijs.

Lees hier de Algemene Voorwaarden voor de 24-maanden garantie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je aanspraak maken op Lifetime Warranty, volg dan de stappen in het formulier.


 

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mobielalsnieuw.nl 8.7 / 10 - 45 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen