Terug

15 euro kortingscode roddelpraat10

Garantie

Op alle producten die je bij ons aankoopt heb je recht op wettelijke garantie conform de Europese richtlijnen. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat jij er als koper in alle redelijkheid van mag verwachten. Het product moet bij levering naar behoren functioneren. Mocht een telefoon niet compleet, beschadigd of defect zijn bij ontvangst, neem dan binnen 14 dagen contact met ons op.

Kwaliteitscheck

Alle refurbished producten die wij aanbieden zijn voor verkoop gecontroleerd en worden op tientallen cruciale punten die van belang zijn bij een goed functionerende apparaat gecheckt. Wij geloven in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Daarom krijg je bij ons standaard 2 jaar garantie op je aankoop. Registreer je je voor onze Lifetime Warranty? Dan loopt de garantie op je product levenslang! Lees hierover meer onder de kopje Lifetime Warranty.

Wat doe ik als mijn product een defect vertoont?

Mocht je product binnen de garantietermijn defect raken, dan kun je gebruik maken van ons reparatie dienst. Je kan je product simpel aanmelden voor reparatie via de reparatie pagina. Twijfel je of je garantie hebt of heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice. In sommige gevallen kunnen wij je op afstand al helpen. Lukt dat niet? Dan vragen we je om je product naar ons repair center te sturen.  

Het risico voor het insturen van een pakket ligt bij de verzender. Wij adviseren altijd om een defect toestel (afhankelijk van de waarde) verzekerd én aangetekend te versturen. Zorg voor een goede en veilige verpakking die niet al te veel opvalt. Na de reparatie krijg je het product weer kosteloos thuis gestuurd.

Wij respecteren de wettelijk bepaalde garanties en zullen ten allen tijden naar een optimale afhandeling streven.

Je rechten tijdens de garantieperiode

Als een product niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zullen we met een passende oplossing komen. Je product zal dan gratis worden gerepareerd of geruild worden voor een vergelijkbaar exemplaar. Is dit niet mogelijk dan kun je een bedrag terugvragen, afhankelijk van de aanschafdatum. Hoeveel dit is, lees je in het onderstaande schema:

Aanschafdatum                            Percentage v.d. aankoopprijs

  0-6      maanden                                              100%
  7-12    maanden                                               80%
  13-18  maanden                                               60%
  19-24  maanden                                               40%
  24       maanden of meer                                   10%

Wanneer het probleem een gebruikersfout betreft, valt dit buiten de garantie. Met gebruikersfouten worden onder andere val-, stoot- en vochtschade bedoeld.

Twijfel je over de garantie? Neem dan contact met ons op.

Wat valt er onder de garantie

Een product moet, volgens de wettelijke garantie, voldoen aan de verwachting die je naar alle redelijkheid ervan mag hebben. Dat is natuurlijk altijd afhankelijk van het aangeschafte product. Gebruik je het product op de juiste manier en gaat het binnen de garantietermijn defect? Dan heb je volgens de garantie recht op gratis reparatie.

Problemen met onderstaande zaken vallen onder de 24 maanden garantie:

 • Microfoon / luidspreker (met uitzondering van stof- of vochtschade);
 • WiFi en problemen met netwerkverbinding;
 • Problemen met het moederbord;
 • Touchscreen (wanneer deze gedeeltelijk of helemaal niet meer functioneert);
 • Knoppen op het device, met uitzondering van de touch-ID functionaliteit;
 • Accu/batterij (bij snel leeglopen of warm worden).

De accu’s in al onze iPhones hebben een minimale capaciteit van 85%. Indien binnen de garantietermijn van 2 jaar de capaciteit is teruggelopen naar minder dan 70% van de originele laadcapaciteit, vervangen wij deze gratis voor u. Mocht dit niet het geval zijn, maar u wilt de accu alsnog vervangen hebben is dit uiteraard ook mogelijk (tegen betaling).

Let op: Laat je een product repareren of onderdelen vervangen bij een externe partij? Ook dan vervalt de garantie bij Mobielalsnieuw.nl.


Wat valt er niet onder de garantie?

Bij schade die veroorzaakt is als gevolg van val-, stoot- of vochtschade vervalt je garantie. De garantie vervalt ook bij toepassing van illegale software zonder het merk van de fabrikant of indien er door onderbreking (bijvoorbeeld doordat je accu niet voldoende opgeladen is om de update te voltooien) je device is gecrasht.

Onderstaande punten vallen buiten de garantie:

 • Mankementen na de garantieperiode van 2 jaar;
 • Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik door gebruiker (gebroken/gescheurde onderdelen en/of vochtschade);
 • Gebogen toestellen;
 • Gebroken simkaartlezer;
 • De touch-ID functionaliteit bij vervanging van de homebutton;
 • De Face-ID functionaliteit bij vervanging van de frontcamera bij een iPhone X;
 • Gebroken cameralens;
 • Beschadigde of vieze laadconnector;
 • Loszittende onderdelen hoofdtelefoon aansluiting / AUX Flex;
 • Refurbished toestellen zijn niet per definitie waterdicht en hierop geven wij dus géén garantie;
 • Bij enkele toestellen is de homebutton niet te repareren, dus hierop kunnen wij geen garantie geven.

Garantie op accessoires

Voor garantie op accessoires geldt een andere termijn dan op de devices zelf. Bij Mobielalsnieuw.nl heb je  standaard 6 maanden garantie op de accessoires, gerekend vanaf de aankoopdatum. Indien de producten binnen die periode een defect vertonen en er geen gebruikers-, val-, stoot- of waterschade is, wordt het accessoire kosteloos omgeruild.

Let op:

 • Wanneer je een device naar ons retour stuurt ter reparatie en er blijkt geen defect te zijn, zullen wij onderzoekskosten in rekening moeten brengen. Deze onderzoekskosten bedragen €39,95 inclusief btw en zullen moeten worden voldaan alvorens wij het device weer naar jou retourneren.
 • Wanneer je het toestel naar ons terugstuurt voor reparatie, dient deze te worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Het is aan te raden om een back-up van de gegevens en bestanden op je device te maken voordat je deze terugzet naar de fabrieksinstellingen. Wanneer terugzetten naar fabrieksinstellingen niet mogelijk is, moet de toegangscode vermeldt worden op het reparatieformulier. Mobielalsnieuw.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele verloren gegevens of bestanden.

Na de garantieperiode 

Heb je na 2 jaar toch problemen met je telefoon? Neem dan contact met ons op. Meestal kunnen wij het toestel voor je repareren. Nadat we jouw mobieltje hebben bekeken, brengen we de reparatiekosten in kaart en sturen we je een offerte. Nadat wij een akkoord van je hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat jouw mobieltje weer als nieuw werkt.

Twijfel je of je wel of niet recht hebt op garantie? 

Neem dan contact met ons op via [email protected] Vermeldt in je e-mail altijd je ordernummer en geef een goede beschrijving van het probleem, eventueel ondersteunt met foto’s.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mobielalsnieuw.nl 8.7 / 10 - 45 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen