Terug

15 euro kortingscode roddelpraat10

Disclaimer

Deze disclaimer geeft u informatie over de aansprakelijkheid van www.mobielsalsnieuw.nl, bij de vraagstukken over onder andere voorraad, prijzen en verlanglijst. De disclaimer wordt beschikbaar gesteld door Postphoned International, handelend onder de naam mobielalsnieuw.nl. Op het gebruik van deze website (www.mobielalsnieuw.nl) zijn de onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Intellectueel eigendom
De website www.mobielalsnieuw.nl en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van Postphoned International. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan (tekst, fotomateriaal, logo en/of andere materialen) openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Postphoned International.

Geen garantie op juistheid
Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Postphoned International te mogen claimen of te veronderstellen.
Postphoned International streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.
De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Postphoned International aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Verlanglijst 
Met de functie 'verlanglijst' kan er een lijst met gewenste producten eenvoudig gemaakt worden. De producten uit deze lijst kunnen niet gereserveerd worden, wat betekent dat een product uitverkocht kan worden. Aan deze verlanglijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Wanneer een aanbieding in de verlanglijst wordt opgeslagen, dan is deze alleen gelding in de actieperiode zoals aangegeven op mobielalsnieuw.nl. Daarnaast is de aanbieding geldig zolang het betreffende product op voorraad is. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds gewijzigd worden. Vragen over producten kunnen gesteld worden via [email protected]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mobielalsnieuw.nl 8.7 / 10 - 45 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen