Terug

GRATIS ACCESSOIRES PAKKET T.W.V 40 EURO

Over ons

Refurbished telefoon? Wij zeggen liever mobiel als nieuw. Ons aanbod is voor iedereen die denkt dat nieuw niet altijd beter is, maar wel een goede smartphone voor een fijne prijs wilt.

Om onze naam waar te maken bieden we dezelfde service, kwaliteit en garantie die je krijgt bij de aankoop van een nieuwe telefoon. Het verschil tussen onze refurbished telefoons en nieuwe telefoons zit ‘m enkel in het uiterlijk. Elke telefoon die we aanbieden is volledig getest en schoongemaakt. Waar nodig worden er onderdelen vernieuwd. Denk aan een scherm of batterij.

Ons assortiment komt uit verschillende inzamel- en inkoopprogramma’s. Denk bijvoorbeeld aan ingezamelde telefoons vanuit het bedrijfsleven of voorraad overschotten uit de telefoonwinkel. Op deze manier dragen we bij aan het terugdringen van e-waste (elektronische afval) en verlengen we de levensduur van een smartphone.

Heb je nog vragen over onze organisatie of wil je met ons samenwerken, bijvoorbeeld voor het inzamelen van mobiele apparatuur? Stuur dit dan naar vraag@mobielalsnieuw.nl. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mobielalsnieuw.nl 9.4 / 10 - Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen